Hi there! Nem tudja valaki, hogy milyen zene megy/ment a Jericho ajánlók előzetesében, ilyen lassú, zongorás zene szóval ha van ötleteetek, akkor hajrá thanks
S mi volna ha pár lépést te is megtennél, hogy ezt az infót mihamarabb kiderítsük? - írni a TV2-nek (még akkor is ha úgy tűnik értelmetlen !!!) - utána nézni a hivatalos Jericho honlapo(ko)n - körülnézni külf. Jericho rajongói oldalakon, fórumokon - keresni Jericho Soundtrack CD-ket, belehallgatni...
Ha ezek zsákutcának bizonyulnak, akkor mi is bekapcsolódunk a nyomozásba és megpróbáljuk a lehetetlent, de addig tegyetek meg ti is minden tőletek telhetőt. (ajánlom ezt más esetekre, másoknak is.)
[ Módosítva 2007 szept 30 v, 20:55 ]
Mielőtt kérdeznétek, keressetek rá az adott reklámra az adatbázisunkban...
üdv!! jaj nekem is a JERICHO 17.-ei & a LOST 19.-ei ajánlójának kéne a zenéjee!! naagyon jóók =DD ha tudtok vlmt légyszi írjatok!! előre is köszi . . . [ okéé mondjuk a lost ertéel . . . na de na xDD ]
üdv!! nem tudjátok mi a címe a NAGY SÁNDOR a hódító ajánlójában futó számnak?? már több helyen is hallottam . . . előre is köszi szépen ;]] egyenlőre linket nm tudok, de ha lesz benyomom x]]
Hello! Nekem a most nov. 1-én ment Nagy Sándor c. film TV2-ős előzeteseének a zenéje kéne! Hallottam már valahol, de se cím, se szerző, se videó sehol a neten, így nehéz lesz megtalálnom. Tudtok segíteni?
1. Érdemes lenne írni a TV2 ügyfélszolgálatának. 2. A videót kerestem a TV2 honlapján, ott nincs, de ha találtok a neten, linkeljétek be. 3. A hivatalos soundtrack-et (Vangelis) végigböngésztétek már?
Mielőtt kérdeznétek, keressetek rá az adott reklámra az adatbázisunkban... Mr. D’Angelo, you’re absolutely right.
Biaggo! 1. Írni fogok a TV2-ős műsorszolgálatnak. Tudjátok a címét? (A TV2 weblapja eléggé áttekinthetetlen, bazz, még a műsort se lehet megtalálni nemhogy videót...) 2. Az Amazonon már belehallgattam a Vangelises soundtrackbe, na abból nem tudtam semmit megállapítani - le kéne húzni, vagy torrenttel, vagy DC-ről az egész albumot, ami persze megint idő. 3. Csak abban vagyok biztos, hogy már hallottam ezt valahol ezelőtt. Persze lehet, hogy, mivel 2003-as film ez, asszem, ennek a zenéje, és innen hallottam, hát nem tudom, nem sok remény van ... de hátha közösen megoldjuk. Azért hajrá mindenki!
Abdani!! én már többször is írtam a tv2nek, de fogalmuk sincs miről beszélek, pedig érthetően leírtam mit szeretnék xDD de azért próbáld meg :: -Email- az ajánlókat meg elég lassan töltik fel, de ha fenn lesz benyomom x]] na sok szerencsét!! ;]]
Köszönjük levelét, amelyet közönségszolgálatunkra küldött. Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy ilyen jellegű információval közönségszolgálatunk nem rendelkezik, így kérésében sajnos nem tudunk segíteni. Köszönjük megkeresését.
Kösz, hogy jössz és mindened kiteszed.... De nehari, most annyi más fontosabb dolgunk van, hogy inkább hanyagoljuk ezt a témát és vegyük úgy nem is (nálunk) láttad azt a filmajánlót. Viszont szívesen szorítunk rá időt, hogy sokszor letöröljük a közönségszolgálatunk falán lógó ISO9000Xy... minőségi tanúsítványunkat, amivel idén is kitüntettek minket, mert minden drága édes, cukorfalat nézőnk popsiját fényesre... és a sok, túlfizetett munkatársunk is oly szívesen várta az alkalmat, hogy kielégíthesse a drága, édes, cu.... nézőink titkos vágyait. Mindettől függetlenül NEKED is mindig lesz helyed a szívünkben.
pusza&csóxi TV2+Te
(Megjegyzés: A felvételt köszönjétek Dr. House-nak ... mivel nem tudtam megnézni a legutolsó részt, felvettem videora és az első reklámblokk előtt adták a Nagy Sándor ajánlóját )
Igen, de közben rákerestem az Esnipsre a Google-ben, és kis kutakodás után ott is ráleltem a feltöltött zenédre. Egyébként Mozzilával simán behozta az oldalt, csak Explorerben nem. Viszont nem tudom letölteni a számot. Meg tudod mondani, hogy tudnám? Közben, hogy lépjünk előre a szám megtalálásának ügyében is, abból indultam ki, hogy a zene hasonlít Craig Armstrong Escape c. számára (Sopronis vizilabás reklám), így arra gondoltam, hátha ezt is ő szerezte, de rákeresve az ő nevére, nem adta ki a ezt a számot. Tehát (nem biztos, de) valószínűleg nem ő írta ... Hát egy kis lépés .... Miért van olyan érzésem, hogy tűt keresünk a szénakazalban?
üdv!! ;]] nagyon köszi a zenéééét zenemano & house bácsi!! xDD még mindig arra várok, h feltegyék az ajánlókat, de ugyan az xDD amúgy Abdani itt a link :: [link] [ a naptárnál keresgess!! ] általában teljesen mást dob ki xDD de mind1 xDD olyan mintha október csak 7 napból állna, mert a novembert már elkezték xDD nagyon kis színvonalas oldal tényleg xDD
nem rég írtam, h a lost ajánlójának szeretném a zenéjét és most pedig ugyan az az idővonal című film ajánlójánál is . . . ha figyeltétek és tudtok vlmt légyszi írtjatok!!
Rocco21 szept 08 : 21:15 Hi! Tegnap beküldtem egy Animal Planet-es reklám zenéjét. A műsor címére rosszul emlékeztem. Nem Poison Hunter, hanem Venom Hunter. Bocsi. A zene az stimmel. Üdv.
mira szept 06 : 17:18 légyszi ha tudjátok a szám címét segítsetek,naon kéne!!:(
zsumama szept 05 : 23:03 köszi szépen igeeen!!! ez az !!!!
thinkindie szept 05 : 21:25 mira, ha arra gondlsz amikor az elején a tömeget mutatják, az ez: [link] Katy Perry: Hot'n'Cold
mira szept 05 : 20:37 helló,nem tudjátok mi a címe annak a számnak ami a viasat3on megy a kegyetlen bánásmód ajánlója alatt??ha segítenétek naon megköszönném
hector12 szept 05 : 19:00 nagyon szépen köszi thinkindie ezt kerestem
zsumama szept 05 : 14:23 hello nekem az x faktor kezdése alatt menő zene kellene de nem találom sehol!!!!! kérlek segitsetek!!!