Hát most jó pár hétig naponta leadják 50szer ezt a reklámot az adókon az biztos, mivel most nemrég kezdődött az új OTP kampány, de az is elég valószínű hogy a reklámhoz készíttette a zenét a cég, mivel eddig nem került elő a pontos infója a dalszöveg alapján ...
Mielőtt kérdeznétek, keressetek rá az adott reklámra az adatbázisunkban...
szerintem írjon vki az -Email--ra és kérdezze meg. én nem merem megtenni, de ti nagyobbak vagytok hajrá I wish my grass was emo, so it would cut itself..
felkéne venni ezzel a pacákkal a kapcsolatot vhogy
Huhh micsoda ötlet, ... na akkor erre a feladatra kiválasztunk egy rátermett R.A.B. lány(tago)t és Gábor elé vetjük, hogy szépen kiénekelje a szájából ezt a zenét. Lányok kaptok egy hetet a gyúrásra, aztán mindent bele.... csak tudtok valamivel hatni rá...
Félretéve a viccet, sajnos elértük a határainkat. Ez egy a reklámcégnek készített zene, amit felkérésre komponált M. Gábor. Ezért ö pénzt kapott és megállapították a mü zenei jogdíját is és egyébb költségeket ... ami nem a mi vékony pénztárcánk rangsorába tartozik.
Ennek a zenének a jogaival (publikálás, felhasználás, stb...) a reklám/márka cég rendelkezik. Szóval sem a cég, sem Gábor nem lesz olyan sükebóka hogy e-mail-ben elküldje bárkinek is az esetlegesen hosszabb (netán teljes) verziót, ami lehet hogy csak 1 perces amúgy ... de ha valakinek vannak felesleges millái , szóljon, mert akkor elbótolhatjuk ezt a számot valahogy Gáboréktól
Világos mindenkinek? Vagy ragozzam még?
De amúgy szerintem 3-5 hét múlva már senkit nem fog érdekelni ez a zene. Most mindenki odavan érte, mert friss, meg új és "hú de menö", de ahogy lekerül a képernyöröl, mindenki magasról le fogja nagydolgozni, aztán ágyö óóó Tépé.
[ Módosítva 2007 jan 17 sze, 22:55 ]
felkéne venni ezzel a pacákkal a kapcsolatot vhogy
Huhh micsoda ötlet, ... na akkor erre a feladatra kiválasztunk egy rátermett R.A.B. lány(tago)t és Gábor elé vetjük, hogy szépen kiénekelje a szájából ezt a zenét. Lányok kaptok egy hetet a gyúrásra, aztán mindent bele.... csak tudtok valamivel hatni rá...
Ne bántsd enoko-t, ? a kedvenc fórumozóm :@
(már az iwiwen is kerestem Madarász Gábort, de 20-at találtam, és szerintem nincs közte...)
Mielőtt kérdeznétek, keressetek rá az adott reklámra az adatbázisunkban... Mr. D’Angelo, you’re absolutely right.
látom jól elvagytok jó tudom vannak néha "nagyonértelmes" megjegyzéseim amiket csak úgy leírok és nem gondolok át am énis néztem iwiwen, de egyiksem vmi megyner? figura I wish my grass was emo, so it would cut itself..
A zenét külön ehhez a reklámhoz komponálta Madarász Gábor zeneszerz?. Címe nincsen. Jelenleg sajnos nem letölthet?, de a rengeteg érdekl?d? miatt megfontolás tárgyává teszik a megjelentetést valamilyen formában.
Van remény
Mielőtt kérdeznétek, keressetek rá az adott reklámra az adatbázisunkban... Mr. D’Angelo, you’re absolutely right.
Na igen, az OTP most kikalkulálja azt amit már régóta tudunk... hogy a zene letöltési lehetöségével kb. 3-szor annyian merészkednének el az új honlapjukra, mint alapban... és hát ennél ütösebb reklámfogást nem tudnának leakasztani a szegröl. Majd kiderül mennyire fontos nekik ez a látogató-szám.
Én a helyükben iparkodnék, mert a többi bank reklámzene nélkül is (!!!) eléggé elhúzott (az OTP-hez képest)... imázsépítésben mindenképp
én, ha nagy leszek, madarász gábor leszek, mert biztos nagyon sokat keres
És akkor majd lesz egy Ákos, nöi változatban (mert Gábor egyik zenésze Ákosnak, együtt dolgoztak sok számon) és mellette zenélgethetsz, túrnézhatsz, dedikálsz a rajongóidnak, irogatod a zenéket, stúdióban éjjszakázgatsz és olykor marad idöd arra is, hogy a sok lóvét lecsekkold a neten, hogy mindet átutalták-e
They say you'll be lonely, the own way under me I'm here make you happy, but you can't see me from the sun They say I'll be lonely, I've been try but you can't see The light in your eyes you hold me Less get-away
They say you'll be lonely, the own way under me
Gyorsan bepötyögtem, kábé ez, de angolul nem teljesen értelmes
They say you'll be lonely, the own way under the moon. I'm here make you happy, but you can't see me from the sun They say I'll be lonely, I've been try but you can't see The light in your eyes you hold me Let us get away.
Oh-Oh-Ohhhhh
They say you'll be lonely, the own way under the moon...
Szerintem mopstanában mindenki ezt a számot keresi leginkább.Legalábbis azok közül,akik ide feljönnek.De állítólag csak a reklámhoz készült a szám.Tehát nem található meg albumon vagy ilyesmi.De remélem azért teljes számról van szó,mert akkor előbb vagy utóbb úgyis meg tudjuk valahonnan szerezni.:)
Csak arra lennék kiváncsi hogy vajon mennyien keresnék ezt a reklámzenét ha naponta 1 max 2 alkalommal adnák le az adók...
Így, hogy egy órában majdnem 10szer lehet látni, nem nehéz felfigyelni egy (ilyen) jó zenével rendelkező reklámra... (akárcsak a múlt év végi Passatos/Peugeot 407-es reklámra)
Érdekes a Baba reklámjának a zenéje is nagyon jó és eddig senki nem figyelt fel rá... vajon miért?
...mert ritkán adják!
Bezony ám
Hát sztem tuti nem fogják elfelejteni!Inkább azt kéne csinálni h minél többen dojunk nekik 1 e-mailt h mi is ez a szám!Ha látják h mien népszrü,h sokan akarják...hátha összejönne valami!NAAAAAGYON JO ZENE
Már unom h mindig rá kell kattintanom a számra ha folyamatos lejátszást akarok!(fárad a kezem )én már átvettem a radio.blogbol ...:S nem lett tul jo minöségü,de a semmiél jobb... ÉS EGYRE JOBBAN TECCIIIIIIK :'(
Rocco21 szept 08 : 21:15 Hi! Tegnap beküldtem egy Animal Planet-es reklám zenéjét. A műsor címére rosszul emlékeztem. Nem Poison Hunter, hanem Venom Hunter. Bocsi. A zene az stimmel. Üdv.
mira szept 06 : 17:18 légyszi ha tudjátok a szám címét segítsetek,naon kéne!!:(
zsumama szept 05 : 23:03 köszi szépen igeeen!!! ez az !!!!
thinkindie szept 05 : 21:25 mira, ha arra gondlsz amikor az elején a tömeget mutatják, az ez: [link] Katy Perry: Hot'n'Cold
mira szept 05 : 20:37 helló,nem tudjátok mi a címe annak a számnak ami a viasat3on megy a kegyetlen bánásmód ajánlója alatt??ha segítenétek naon megköszönném
hector12 szept 05 : 19:00 nagyon szépen köszi thinkindie ezt kerestem
zsumama szept 05 : 14:23 hello nekem az x faktor kezdése alatt menő zene kellene de nem találom sehol!!!!! kérlek segitsetek!!!