A szám Stonebridge: Put'em high és ha javasolhatom akkor szerezd be az egész Stonebridge albumot, a cime Can't get enough, mert szerintem ku*va jóóóóóó 2004-ben jelent meg és már rongyosra hallgattam "I'm fine...Free" - Closure
A Viasaton megy egy reklám, "Viasat ősz" vagy vmi ilyesmi a szövege, az őszi műsort reklámozza. Na annak érdekelne a zenéje. Légyszi, ha vki tudja, szóljon!
Helo! Tudom hogy nem ide tartozik, de a Las Vegas sorozatnak keresem azta zenéjét ami a bemutatójába szokott lenni. Ha vki tudja a címét előre is köszi Imre
Helo! Tudom hogy nem ide tartozik, de a Las Vegas sorozatnak keresem azta zenéjét ami a bemutatójába szokott lenni. Ha vki tudja a címét előre is köszi
Jajám... pont a kérdésed felett van, viszonylag olvasható betükkel: Las Vegas: .... Más zenét egyelőre nem használtak a Viasat3-asok (tudtommal),
Mielőtt kérdeznétek, keressetek rá az adott reklámra az adatbázisunkban...
Sziasztok! Én A V3-on mostanában futó Viasat Explorer egyik spotjának a zenéjét keresem. Ebben konkrétan egy roncsderbis műsort ajánlanak. Nagyon rá vagyok indulva. A kés alatt-on kívül csak emiatt nézem ezt a csatornát... Köszi előre is!
Ha a Balaton Soundra gondolsz, azt zenemano már megválaszolta neked ... Emlékszel, hogy egy másik topicban is rákérdeztél? Ott virít a válasz '2007 júl 09 h, 19:52' óta...
"Az első és legfontosabb dolog, hogy legyen bátorságunk elkezdeni."
Rocco21 szept 08 : 21:15 Hi! Tegnap beküldtem egy Animal Planet-es reklám zenéjét. A műsor címére rosszul emlékeztem. Nem Poison Hunter, hanem Venom Hunter. Bocsi. A zene az stimmel. Üdv.
mira szept 06 : 17:18 légyszi ha tudjátok a szám címét segítsetek,naon kéne!!:(
zsumama szept 05 : 23:03 köszi szépen igeeen!!! ez az !!!!
thinkindie szept 05 : 21:25 mira, ha arra gondlsz amikor az elején a tömeget mutatják, az ez: [link] Katy Perry: Hot'n'Cold
mira szept 05 : 20:37 helló,nem tudjátok mi a címe annak a számnak ami a viasat3on megy a kegyetlen bánásmód ajánlója alatt??ha segítenétek naon megköszönném
hector12 szept 05 : 19:00 nagyon szépen köszi thinkindie ezt kerestem
zsumama szept 05 : 14:23 hello nekem az x faktor kezdése alatt menő zene kellene de nem találom sehol!!!!! kérlek segitsetek!!!