Azaz, az éppen aktuális/friss vagy még meg nem oldott/talált reklámok listája és a hozzájuk kapcsolódó témák, információk, kérdések, találgatások, nyomrabukkanási élmények és viták topic-jaaahhh reklámfüggőknek és élnyomozóknak egyaránt
Mielőtt kérdeznétek, keressetek rá az adott reklámra az adatbázisunkban...
sziasztok! Minap a zone europán láttam egy lengyel volkswagen reklámot irtó jó kis zenével. [link] főoldalán megnézhetitek magyar adón még nem láttam megtudnátok mondani hogyan tudnám én azt a reklámklippet lehámozni onnan?:D előre is köszke. Ha esetleg van infotok azt is megköszönném:)
sziasztok! Minap a zone europán láttam egy lengyel volkswagen reklámot irtó jó kis zenével. Link főoldalán megnézhetitek magyar adón még nem láttam megtudnátok mondani hogyan tudnám én azt a reklámklippet lehámozni onnan?:D előre is köszke. Ha esetleg van infotok azt is megköszönném:)
Tessék, meghámoztam... Nézz be a "Reklámfilmek letöltése" nevü topicba (ami a "Letöltési linkek és tippek" fórumtémán belül van).
Kapott már ilyen választ valaki ? A Niveától jött ma: Köszönjük érdeklődését. A zenét stúdióban keverték össze, nincs mögötte énekes vagy zenekar. Akkor nem is lehet hallani se ?
Lehet napszúrást kaptak a cégnél, mert elnézték a saját gyártású naptejük faktorszámát...
Csak (!) idehaza nem lehet letölteni a zenéjét... de ahogy elnézem mostanában a kutyát nem érdekli ez a reklám (se) Nyaral mindenki, sehol egy lélek, ezért nem foglalkoztam ezzel a reklámmal.
De PassionFruit ez még nem jelenti azt, hogy te ne tetted volna jól a dolgod. Kösz az infókat
Ha sokakat fog érdekelni a zenéje, majd kiteszem a linkjét.
Hát mano bb, Nivea Energy Fresh Deo rekibe, nincs zenekar, nincs énekes, reki sincs D Az infókat ne köszönd, ez természetes, ha R.A.B. tag valaki Keresek, írogatok továbbra is Most az új Dréher-re kattantam, olyan mintha egy ismerős énekes lenne...hmm
thinkindie szept 05 : 21:25 mira, ha arra gondlsz amikor az elején a tömeget mutatják, az ez: [link] Katy Perry: Hot'n'Cold
mira szept 05 : 20:37 helló,nem tudjátok mi a címe annak a számnak ami a viasat3on megy a kegyetlen bánásmód ajánlója alatt??ha segítenétek naon megköszönném
hector12 szept 05 : 19:00 nagyon szépen köszi thinkindie ezt kerestem
zsumama szept 05 : 14:23 hello nekem az x faktor kezdése alatt menő zene kellene de nem találom sehol!!!!! kérlek segitsetek!!!
spidersoft szept 01 : 19:16 sziasztok! nem tudom, hogy hol kell beküldeni rekordot az adatbázisba (hirtelen nem leltem), de ha valaki tudja, akkor effélét megkínálhat a köznek:
a 2010-es Nescafé 3 in 1 (Nescafé flashmob) zenéje -- Noisettes: Never Forget You
(jó darabig kerestem, míg végül az a korszakalkotó ötletem támadt, hogy beírom a dalszöveget, amit hallok...:P)
thinkindie szept 01 : 17:42 szia hector12, amit te keresel: R Kelly - The World's Greatest [link]
zsumama aug 30 : 16:51 ja bocs avélemény alatt... azt sajna nem tudom..!mistrust