Hali! keresek egy dalt, ami nem reklámzene, és nem filmben volt, de jó lenne, ha vki meg tudná mondani, hogy hol tudom letölteni, mert filecserélőn nem vagyok fent, máshol meg nem találom. Ez lenne az: Wonderwall - In April
Sziasztok, pár napja megvagyok veszve egy zenéért, és nem tudom kideríteni, hogy mi ez a szám, azt tudom, hogy egy feldolgozás de nekem konkrétan ez a verzió kell segítsen valakiiiiii a video ami alatt a zene megy az itt található: http://www.glumbert.com/media/pokerchip előre is köszi a segítséget "I'm fine...Free" - Closure
Kösssziiiiiiiiiiiiiii !lol Lefogom tölteni, mert nagyon tetszik( emule ) és majd feldobom valahová ahonnan te is letöltheted "I'm fine...Free" - Closure
Sziasztok! Keresek pár számot, egy Eurosport-os műsorban voltak. Szeretném megtudni néhány számnak a címét és az előadóját, mert már nagyon régóta keresem ezeket.. A videók..: link Ebből a legelső, a 6 perc 53 másodpercesnél (Lucho Gonzalez), az azutáninál, és a legutolsónál (8 perc 41 mp) levő számok kellenének. link Ennél pedig a legelső, a második, a harmadik (2 perc 57 mp) és a 4 perc 35 mp-nél levő szám kellene...
ezt a üzenetet csak akkor vedd figyelembe, ha megvan neked a született feleségek utolsó része a 2. évadból!? ::
kérlek segitsetek !! ami a rész végén van zene, amikor vége lesz a történetnek (1:20:50 körül kezdődik) egy zene ! annak szeretném megtudni vhonnan a cimét ! vagy van esetleg a 2. évadnak soundtrackje ? nagyon örülnék a zene cimnek !! köszönöm
Mindkettő a Helyszínelőkből lett felvéve, azért vannak ilyen háttérzajok benne. Remélem vki tud segíteni. Már egy előadó és egy számcím is nagy segítség lenne! Köszke!
Köszííí! Ha én ezt tudom korábban... Már meg is van, amik kellettek. Kivéve ezt az egyet: [link] Ez az 5. évad 13. részében van, de a listában nem szerepel.
Hello! Van 1 szám, aminek se az előadóját, se a dal címét nem tudom, csak kb 2 sort belőle, meg azt hogy '70-es évek beli számról van szó.. A részlet a következő : "does the ocean view..still the crystal blue...does the rising sun in the morning sky..looked the same to you." Esetleg vkinek nem ismerős?
Összvissz ennyi dalszöveget sikerült megjegyezni belőle..Egy szép lassú szám. Tudom hogy nehéz, már vagy 1 hónapja keresem, de dalszöveg ügyileg a google-el nem sokra mentem. Próbálkoztam '70es slágerlistákba is belehallgatni, eddig sikertelenül...
thinkindie szept 05 : 21:25 mira, ha arra gondlsz amikor az elején a tömeget mutatják, az ez: [link] Katy Perry: Hot'n'Cold
mira szept 05 : 20:37 helló,nem tudjátok mi a címe annak a számnak ami a viasat3on megy a kegyetlen bánásmód ajánlója alatt??ha segítenétek naon megköszönném
hector12 szept 05 : 19:00 nagyon szépen köszi thinkindie ezt kerestem
zsumama szept 05 : 14:23 hello nekem az x faktor kezdése alatt menő zene kellene de nem találom sehol!!!!! kérlek segitsetek!!!
spidersoft szept 01 : 19:16 sziasztok! nem tudom, hogy hol kell beküldeni rekordot az adatbázisba (hirtelen nem leltem), de ha valaki tudja, akkor effélét megkínálhat a köznek:
a 2010-es Nescafé 3 in 1 (Nescafé flashmob) zenéje -- Noisettes: Never Forget You
(jó darabig kerestem, míg végül az a korszakalkotó ötletem támadt, hogy beírom a dalszöveget, amit hallok...:P)
thinkindie szept 01 : 17:42 szia hector12, amit te keresel: R Kelly - The World's Greatest [link]
zsumama aug 30 : 16:51 ja bocs avélemény alatt... azt sajna nem tudom..!mistrust