Annak az arany ászok reklámnak a zenéjét keresem amiben az van hogy életünk fontos eseményei albumba kerülnek .. de vanak pillanatok amiket nem lehet megörökíteni.. akkor velünk van az arany ászok... Ha valaki tud pliiiz segitsen.. köszi
sziasztok nekem is ez a zene kellene nagyon az aranyaszok.hu rol lelehet tölteni magát a reklámot de a zene címéről semmi nincs írva ha tudtok valamit írjatok lécci lécci köszi puszi Martina
Sziasztok! Az Arany Ászok reklámról ezt az infot találtam az NLC oldalon:
A feltettem egy szerverre, le lehet tölteni a dalt, igaz, csak olyan hosszúságban, mint a reklám szerepel... Link: [link]
Sajnos a dalt maga az Arany ászok készíttette, s hossza ennyi. Azonban a nagy keresletre való tekintettel az Enjoy Life valószinűleg teljes dal lesz majd.
Jessie, ennek az mp3-nak amit feltettél a szerverre, én lennék a rippelője (én szedtem le a klippről a zenét) és más fórumokon is megjelent ez link, amit itt megadtál:) A gond csak az, hogy egy valaki már reklamált a minősége miatt és ...jobban meghallgatva, valóban túl lett vezérelve. Ez az én hibám!!! ...de sokmindent tanultam azóta, hogy ez az első változat elkészült. Tanulva a hibáimból, most egy új szebben szóló új verziót készítek ... a rajongóknak, legyen valami hiánypótLÓ, amíg valahol valóban felbukkan a rendes változat. A kérésem csak az, hogy amíg nem készül el a javított változat, addig kérlek vedd le a szerverről ezt a torz:) változatot. Írd meg nekem az e-mail címed, ahova megírom, hogyan tudom eljuttatni hozzád az új verziót. Mindenki elnézését kérem a rossz minőség miatt. Jessie rád meg számítok. Köszönettel: Zsolt
Mielőtt kérdeznétek, keressetek rá az adott reklámra az adatbázisunkban...
Szia Zsolt! Az a helyzet, hogy az mp3-at nem én tettem fel, csak találtam egy oldalt, ahol fent volt a fenti link, és gondoltam, megosztom a többiekkel. Mindenképp megírom a mail címem, hogy egyezkedjünk. )
FONTOS!!! - FONTOS!!! - FONTOS!!! - FONTOS!!! Ami biztos "ezzel" a zenével kapcsolatban:
1. Idén összeállt, MAGYAR együttes a Mood Indigo! 2. Kb. egy hónapja énekelték fel stúdióban a "Golden Light" című számot, teljes hosszúságban!! 3. A szám hossza 3 és fél perc!!! 4. A Golden Light 100% hogy rajta lesz az Aranyslágerek Válogatás Cd-n, amit a nyereményakció lejárta (aug. 31.) után postáznak ki a nyerteseknek!!!! 5. Ha kedvező lesz (a csapat fogadtatása és) a dolgok alakulása, akkor lehet később(!!!) készül Maxi- vagy Album Cd is ... rajta a "Golden Light" slágerükkel!!!!!
Egyelőre ennyit lehet tudni... folyt. köv. .... <span class='smallblacktext'>[ Módosítva 2006 aug 18 p, 03:25 ]</span>
lehet h csak én vagyok ennyire értetlen,de akkor most fel lett rakva jobb minőségben? vagy esetleg az egész szám?mert az hogy kisorsolják....én pl nem sok sört iszok,de a zene kéne....
Remek, legalább több helyről is meglesz, igaz én kicsit javítottam a hangzásán, mert a CD-n eléggé túlvezérelték a szám hangerejét és ettől kicsit "üvöltősebb" lett. Eléggé összecsapták a zenéket az Aranyslágerek CD-n, egyik halk, másik recseg, harmadikban nincs mély... Majd megütött a guta mikor meghallgattam az egész CD-t.... aztán szépen "átgyúrtam" az egész CD-t... mostmár Tom Jones is köszöni szépen, "jobban van"
zenemano ha megvan neked az egész album akkor létszi irj a -Email- -ra mert nekem kéne az agész album vhova tedd fel pls (pl.:rapidra) és a emailra küld el a linket pls. köszi előre is
kandris90 írta ... zenemano ha megvan neked az egész album akkor létszi irj a -Email- -ra mert nekem kéne az agész album vhova tedd fel pls (pl.:rapidra) és a emailra küld el a linket pls. köszi előre is
Nagyon kicsi a feltöltési sebességem, nem tudok ilyen nagy mennyiséget feltenni.
Az Aranyslágerek CD-n lévő számok mind ismertek, könnyen beszerezhetők a netről, dcről, hasonló lapokról:
01 Tom Jones - She's A Lady 02 Communards & Sarah Jane Morris - Don't Leave Me This Way 03 D Ream - Things Can Only Get Better 04 Art Of Noise Ft. Tom Jones - Kiss 05 Dario G. - Carnaval De Paris 06 Bob Sinclar Ft. Gary (Nesta) Pine - Love Generation 07 Morcheeba - Rome Wasn't Built In A Day 08 The Bangles - Walk Like An Egyptian 09 Milk & Sugar - Let The Sunshine In 10 Mood Indigo - Golden Light
Ez utóbbi talán kivétel. [ Módosítva 2006 sze 28 cs, 18:32 ]
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HALLJÁTOK hallottam a danubiuson az EGÉSZET!!! tehát vanmár belőle egész szám, monnyuk nemnagydurranás mert a két versszak megy benne meg a refrén kéccer de mégis jó!!! tehát vanmáregész, ezbiztos mert a danubiuson hallottam de nemtudom a előadoját (valszin a cime enjoy life) a szövegére meg nemtalál semmit a kereső.... borzasztóhallod mert nekem nagyontetszik. de továbbrais keresem mert az nekem KELL és valszin meglesz hamár van egész..és van!
Rocco21 szept 08 : 21:15 Hi! Tegnap beküldtem egy Animal Planet-es reklám zenéjét. A műsor címére rosszul emlékeztem. Nem Poison Hunter, hanem Venom Hunter. Bocsi. A zene az stimmel. Üdv.
mira szept 06 : 17:18 légyszi ha tudjátok a szám címét segítsetek,naon kéne!!:(
zsumama szept 05 : 23:03 köszi szépen igeeen!!! ez az !!!!
thinkindie szept 05 : 21:25 mira, ha arra gondlsz amikor az elején a tömeget mutatják, az ez: [link] Katy Perry: Hot'n'Cold
mira szept 05 : 20:37 helló,nem tudjátok mi a címe annak a számnak ami a viasat3on megy a kegyetlen bánásmód ajánlója alatt??ha segítenétek naon megköszönném
hector12 szept 05 : 19:00 nagyon szépen köszi thinkindie ezt kerestem
zsumama szept 05 : 14:23 hello nekem az x faktor kezdése alatt menő zene kellene de nem találom sehol!!!!! kérlek segitsetek!!!