Sziasztok! Szeretném a megtudni,h mi a 11.élet aláfestő zenéjének a száma. Gyönyörűszép szám,ének nincs benne. még vmirko a Floricienta című sorozatban is hallható vt,abból van részeltem,amiben halllható ez as zám is. Kérlek ha vki tud segíteni,segítsen,mer már 1 éve keresem. :S Kerestem neten is,de eddig reménytelenül. A 11.élet egy dokumentumfilm,a hírtv-ben adták le kb 2hete. előre is köszönöm! ha esetleg vkinek meg lenne,küldje ide: -Email- v írjon itt,és felveszem Vele a kapcsolatot! Előre is köszönöm
Én a Turbo charged prelude for too fast too furious egyik zenéjét keresem ami 2:23 után jön. Valószínű hogy BT készítette de ennek ellenére nem találom. Légyszi segítsetek! [link]
Sziasztok Az Armageddon című filmben van az orvosi jelenet amikor vizsgálják Őket, hogy alkalmasak-e repülni annak a résznek keresem a zenéjét, de sehol semmit nem találtam:( Segítségeteket kérném! http://www.youtube.com/watch?v=W1PiJOL2cRw&feature=related Ebben a részletben a 3:28-nál indul a szám. Üdv
Sziasztok Az Armageddon című filmben van az orvosi jelenet amikor vizsgálják Őket, hogy alkalmasak-e repülni annak a résznek keresem a zenéjét, de sehol semmit nem találtam:( Segítségeteket kérném! http://www.youtube.com/watch?v=W1PiJOL2cRw&feature=related Ebben a részletben a 3:28-nál indul a szám. Üdv
Curtis Mayfield - Pusherman
Mielőtt kérdeznétek, keressetek rá az adott reklámra az adatbázisunkban... Mr. D’Angelo, you’re absolutely right.
Rocco21 szept 08 : 21:15 Hi! Tegnap beküldtem egy Animal Planet-es reklám zenéjét. A műsor címére rosszul emlékeztem. Nem Poison Hunter, hanem Venom Hunter. Bocsi. A zene az stimmel. Üdv.
mira szept 06 : 17:18 légyszi ha tudjátok a szám címét segítsetek,naon kéne!!:(
zsumama szept 05 : 23:03 köszi szépen igeeen!!! ez az !!!!
thinkindie szept 05 : 21:25 mira, ha arra gondlsz amikor az elején a tömeget mutatják, az ez: [link] Katy Perry: Hot'n'Cold
mira szept 05 : 20:37 helló,nem tudjátok mi a címe annak a számnak ami a viasat3on megy a kegyetlen bánásmód ajánlója alatt??ha segítenétek naon megköszönném
hector12 szept 05 : 19:00 nagyon szépen köszi thinkindie ezt kerestem
zsumama szept 05 : 14:23 hello nekem az x faktor kezdése alatt menő zene kellene de nem találom sehol!!!!! kérlek segitsetek!!!