Hello! Valaki nem tudja megmondani milyen zene hallható az utolsó templomos lovag reklámja alatt? Kicsit ilyen egyházinak tűnik. A soundtrackok sincsenek fennt sehol. Előre is köszönöm.
Hello! Valaki nem tudja megmondani milyen zene hallható az utolsó templomos lovag reklámja alatt? Kicsit ilyen egyházinak tűnik. A soundtrackok sincsenek fennt sehol. Előre is köszönöm.
Az RTL Klub honlapján próbáld meg előkeresni ezt az ajánlót, hátha úgy hatékonyabban tudunk segíteni.
Mielőtt kérdeznétek, keressetek rá az adott reklámra az adatbázisunkban...
Hali! Ha valaki megmondaná nekem a Minden lében négy kanál című új sorozat ajánlója alatt lévő számot annak örök hála:D! Ha tudtok vmilyen infót róla akkor szóljatok. Előre is thx! Varga Renátó
HELO!! Azt szeretném kérdezni,hogy nem tudja valaki,hogy az RTL Őszi filmajánló-nak mi a zenéje? légyszi ha valaki tudja elküldené a zene címét az e-mailomra[mmaarrccii@citromail.hu], vagy itt válaszolna? köszönöm
HELO!! Azt szeretném kérdezni,hogy nem tudja valaki,hogy az RTL Őszi filmajánló-nak mi a zenéje? légyszi ha valaki tudja elküldené a zene címét az e-mailomra[mmaarrccii@citromail.hu], vagy itt válaszolna? köszönöm
Mielőtt kérdeznétek, keressetek rá az adott reklámra az adatbázisunkban...
valaki nem tudja milyen zene megy az rtl klub svéd és portugál meccsek promója alatt [link] itt a videó ha valaki tudja pls irjon már a -Email--ra egy mailt Elöre is köszi
üdv valaki nem tudja hogy a táncoló talpak filmajánló alatt milyen zene szól, nagyon tetszik, szeretném letölteni!
kérem, segítsen valaki!, előre is köszönöm!
Több is van!
00:00-00:09
"Kiss" Written by Prince (as Prince Rogers Nelson) Controversy Music/Universal Music Publishing Pty Ltd Produced by John Powell Performed by Nicole Kidman and Hugh Jackman
00:14-00:41
"Boogie Wonderland" Written by Jon Lind and Allee Willis (c) 1979 EMI Blackwood Music / EMI Songs Australia Pty Limited / Big Mystique Music / Irving Music, Inc / Rondor - Universal Music Publishing Pty Ltd. Produced by John Powell Performed by Brittany Murphy
Hali Az RTL-en van a Húsvéti filmajánló, először egy Karibtenger Kalózais zene megy és aztán valami prögősebb-> nah ez a zene kéne nekem ha valaki megtudná mondani a címét hálás lennék. Sajna linket nem tudok küldeni mert sehol nem találtam. Kössz előre is !
Tudom és bocsánat előre a fejtörésért Sajnos a youtube-on se találtam róla videót. Ha esetleg segít valamit, ilyen lágy, zongorás, kicsit szomorkás zenéje volt, vmi sárgás-barnás szín ugrik be, mintha szépiás lett volna az egész.
thinkindie szept 05 : 21:25 mira, ha arra gondlsz amikor az elején a tömeget mutatják, az ez: [link] Katy Perry: Hot'n'Cold
mira szept 05 : 20:37 helló,nem tudjátok mi a címe annak a számnak ami a viasat3on megy a kegyetlen bánásmód ajánlója alatt??ha segítenétek naon megköszönném
hector12 szept 05 : 19:00 nagyon szépen köszi thinkindie ezt kerestem
zsumama szept 05 : 14:23 hello nekem az x faktor kezdése alatt menő zene kellene de nem találom sehol!!!!! kérlek segitsetek!!!
spidersoft szept 01 : 19:16 sziasztok! nem tudom, hogy hol kell beküldeni rekordot az adatbázisba (hirtelen nem leltem), de ha valaki tudja, akkor effélét megkínálhat a köznek:
a 2010-es Nescafé 3 in 1 (Nescafé flashmob) zenéje -- Noisettes: Never Forget You
(jó darabig kerestem, míg végül az a korszakalkotó ötletem támadt, hogy beírom a dalszöveget, amit hallok...:P)
thinkindie szept 01 : 17:42 szia hector12, amit te keresel: R Kelly - The World's Greatest [link]
zsumama aug 30 : 16:51 ja bocs avélemény alatt... azt sajna nem tudom..!mistrust